Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVMinioni postali novi broj jedan na američkim kino blagajnama

Minioni postali novi broj jedan na američkim kino blagajnama

Nakon četiri tjedna vladavine animiranog filma “Izvrnuto obrnuto 2”, koji je ostvario zaradu od preko 1.2 milijarde dolara, novi broj jedan na top listi kino zarade postali su slavni žuti likovi – Minioni. Njihov četvrti film, “Gru i Malci: neustrašivi špijuni”, zaradio je impresivnih 126 milijuna dolara samo u prvom produženom vikendu prikazivanja.

Osim Miniona, još dva nova filma uspjela su se probiti na top 10 listu najgledanijih filmova. Na četvrtom mjestu nalazi se horor triler “MaXXXine” redatelja Ti Westa, koji je zaradio solidnih 7.8 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja. Drama “Sound of Hope: The Story of Possum Trot” uspjela se plasirati na sedmo mjesto sa zaradom od 6.8 milijuna dolara.

Na trećem mjestu top liste nalazi se film “Mjesto tišine: Dan prvi”, koji je do sada zaradio 178 milijuna dolara. Na šestom mjestu nalazi se “Horizont: Američka saga – prvo poglavlje” sa zaradom od 22 milijuna dolara.

Unatoč impresivnom uspjehu novog filma “Gru i Malci: neustrašivi špijuni” i dolasku novih filmova na top listu, “Izvrnuto obrnuto 2” i dalje je u samom vrhu s nevjerojatnom zaradom od preko 1.2 milijarde dolara.

Svi ljubitelji animiranih filmova mogu uživati u ovoj raznolikoj ponudi te se nadati da će i budući filmovi nastaviti donositi uspjeh i zaradu na kino blagajnama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -