Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinFilm/TVMargot Robi očekuje prvo dijete s suprugom Tomom Akerlijem

Margot Robi očekuje prvo dijete s suprugom Tomom Akerlijem

Slavna glumica Margot Robi, poznata po svojim ulogama u filmovima poput “Barbie”, uskoro će postati majka. Prema američkom magazinu People, Margot i njen suprug Tom Akerli očekuju svoje prvo dijete. Ova vijest je potvrđena iz nekoliko izvora, iako slavni par još uvijek nije zvanično komentarisao ovu informaciju.

Margot i Tom su se upoznali 2013. godine na setu filma “Suite Francaise”, gdje je Tom bio asistent režisera. Prvo su bili samo dobri prijatelji, ali su kasnije otkrili da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Margot je jednom prilikom izjavila: “Od samog početka sam bila zaljubljena u njega, ali nisam mislila da će ikada osjetiti isto prema meni.” Ipak, hrabro je odlučila priznati svoje osjećaje i to je bio početak njihove ljubavne priče.

Par se vjenčao u decembru 2016. godine na privatnoj ceremoniji u Byron Bayu. Tom je nedavno dao intervju za The Sunday Times, u kojem je govorio o balansiranju privatnog i poslovnog života s Margot. “Proveli smo vrijeme zajedno 24 sata dnevno. Sve smo spojili”, izjavio je Tom.

Nedavno su objavljene fotografije zaljubljenog para na jezeru Como, gdje je Margot ponosno pokazala svoj trudnički stomak u kratkom topu. Ova vijest je izazvala veliko interesovanje kod javnosti, koja nestrpljivo iščekuje dolazak prinove u ovu poznatu glumačku porodicu.

Margot i Tom nisu se oglasili javno povodom ove vijesti, ali sigurno je da će obožavatelji biti uzbuđeni zbog ovog sretnog događaja u njihovim životima. Svi jedva čekaju da vide kako će ova talentirana glumica s balansom svoje uspješne karijere i majčinstva svakodnevno iznenađivati svoje obožavatelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -