Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzTamara Dragičević i Petar Benčina postali roditelji po treći put

Tamara Dragičević i Petar Benčina postali roditelji po treći put

Jutros oko pola četiri, poznati glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina postali su roditelji po treći put. Tamara je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz bolnice s porukom: “Jutros negdje oko pola četiri, poslije izlaska u grad, svratili smo do Dragiše Mišovića. Ti si nevjerovatna, Tamara. Boris is here”. Ovom objavom su oduševili svoje fanove i kolege iz javnog života.

Rođenje njihovog sina su mnoge poznate ličnosti propratile čestitkama. Među njima se nalaze Sara Jo, Milena Radulović i mnogi drugi koji su željeli izraziti sreću zbog dolaska prinove u njihovu porodicu. Ovaj glumački par je u braku od 2016. godine, a krajem iste godine su dobili kćerku Stašu. U 2019. godini se porodila i njihov sin Lazar.

Tamara je u jednom intervjuu iskreno govorila o majčinstvu i podršci koju dobija od svog supruga. “Kad čujem pitanje da li mi Petar pomaže, odakle da krenem? Kako se uopće daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao: ‘Bože, kako pomaže?’ Ne pomaže on meni, to su i njegova djeca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: ‘Možeš da mi napraviš dijete. Nemaš nikakvu obavezu.’ Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: ‘Stvarno dođe ponekad i obiđe nas'”, izjavila je Tamara.

Ovo je divna vijest za par i želimo im puno sreće i zdravlja u daljem zajedničkom životu sa svojom porodicom.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -