Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzPrinc William uhvaćen kako se vozi na električnom romobilu

Princ William uhvaćen kako se vozi na električnom romobilu

Ovog tjedna, princ William je postao glavna tema na društvenim mrežama nakon što su paparazzi snimili videozapis njegovog vožnje električnog romobila dvorištem u Windsoru. Snimak je brzo postao viralan i izazvao smijeh kod gledatelja.

Iako je ova vožnja izgledala kao nešto neobično za člana kraljevske porodice, William je zapravo već prošle godine nabavio ovaj romobil. Prema izvorima bliskim princu, romobil mu je olakšao putovanje iz njegove kuće Adelaide Cottage do palače Windsor, koje je udaljeno gotovo pet kilometara.

“Istina je da ovo ima smisla. Romobil je praktičan za toliku udaljenost i mnogo je brži od automobila ili pješačenja”, izjavio je izvor za The Sun.

Reakcije fanova kraljevske porodice bile su raznolike. Mnogi su oduševljeni viđenjem opuštenijeg i neformalnijeg ponašanja princa Williama. Komentari poput “Presimpatično, ali čudno”, “Njegovi kraljevski preci ovo definitivno nisu mogli”, “Pa ovo je show!”, “Pa on će biti jedan fantastičan kralj!”, “Nisam znao da je tako opušten” samo su neki od reakcija koje su se mogli pročitati ispod snimka.

Princ William nije prvi član britanske kraljevske porodice koji je privukao pažnju javnosti vozeći se na neobičnom prevoznom sredstvu. Prije nekoliko godina, princ Harry je postao poznat po vožnji jednoroga. Ipak, romobil princa Williama je nešto što se do sada nije viđalo.

Kako god da se ovo vožnja doživljava, jedno je sigurno – princ William je uspio izazvati osmijeh na licima mnogih i pokazati da čak i članovi kraljevske porodice imaju svoje trenutke opuštanja i zabave.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -