Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometPolufinala Evropskog prvenstva: Derbiji velikana u Berlinu

Polufinala Evropskog prvenstva: Derbiji velikana u Berlinu

Nakon jučerašnjih utakmica, selekcije Španije, Francuske, Engleske i Nizozemske su se plasirale u polufinale Evropskog prvenstva. Ovo znači da nas očekuju uzbudljivi susreti između ovih velikih timova.

U prvom polufinalnom meču, u utorak od 21 sat, susrest će se Španija i Francuska na Allianz Areni u Minhenu. Ovaj derbi evropskih fudbalskih velikana će sigurno donijeti uzbudljive trenutke i neizvjesnost za navijače obje reprezentacije.

Drugo polufinale će se odigrati u srijedu od 21 sat na Signal Iduna Parku u Dortmundu, gdje će se sastati Engleska i Nizozemska. Očekuje se da će ova utakmica donijeti sjajnu igru i napetost na terenu.

I dok se navijači raduju velikim derbijima, UEFA još treba odabrati sudije za polufinalne mečeve. Nakon kontroverznih odluka u četvrtfinalnim utakmicama, kao što je nedosuđeni penal za Njemačku protiv Španije, očekuje se da će se službena lica nalaziti pod pritiskom da donesu ispravne odluke.

Finale je zakazano za nedjelju u Berlinu, s početkom u 21 sat. Nadamo se da će sve utakmice proći bez sudija grešaka i da će navijači moći uživati u spektaklu na terenu.

Pratite najnovije vijesti o Evropskom prvenstvu na našem portalu kako biste bili u toku sa najnovijim rezultatima i događajima iz svijeta fudbala.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -