Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiRegijaNapad na bazenu: Djevojka udarala ženu sa djetetom u glavi

Napad na bazenu: Djevojka udarala ženu sa djetetom u glavi

Užasan incident dogodio se danas na bazenu na Sajmištu u Novom Sadu kada je djevojka napala ženu sa djetetom udarajući je pesnicama u glavi dok je žena držala dijete u naručju.

Prema informacijama portala Telegraf, snimak ovog incidenta nije objavljen zbog osjetljivog sadržaja, ali je moguće vidjeti kako djevojka, bez gornjeg dijela kupaćeg kostima, brutalno udara ženu u glavu dok ta žena drži malu djevojčicu.

Na sreću, prisutni kupači su brzo reagovali nakon nekoliko udaraca i uklonili nasilnu djevojku od žene sa djetetom. Cijeli incident šokirao je sve prisutne, posebno zbog agresivnosti djevojke koja nije marila što žena drži dijete i snažno joj nanosila udarce zatvorenom šakom.

Snimak napada se pojavio na društvenoj mreži “Telegram”, ali za sada nije poznato kakvo je stanje žene koja je napadnuta kao ni razlog koji je prethodio ovom nasilnom činu.

Ovaj užasni incident izazvao je šok i nevjericu među građanima koji su zabrinuti zbog sve češćeg nasilja u javnim prostorima. Nadamo se da će nadležne institucije djelovati brzo i primjereno te pružiti zaštitu žrtvi ovog napada.

Bazeni su mjesto gdje građani trebaju osjećati sigurnost i uživati u slobodnom vremenu, stoga je važno da se preduzmu mjere kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Cijela zajednica treba osuditi nasilje i raditi na stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane, bez obzira na mjesto i vrijeme.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -