Subota, 21 Septembra, 2024
HomeShowbizzSlavne glumice Meryl Streep i Eva Longoria otkrile da su rođakinje

Slavne glumice Meryl Streep i Eva Longoria otkrile da su rođakinje

Dvije poznate glumice, Meryl Streep i Eva Longoria, nedavno su otkrile da su u rodu. Ova neobična veza između njih nije iznenađujuća budući da su obje uspješne i talentirane umjetnice.

Naime, Eva je otkrila da su obavile DNA testiranje kod dr. Gatesa koje je otkrilo njihovu krvnu vezu. “Meryl i ja smo rođakinje. Obje smo napravile DNA test dr. Gatesa koji je pokazao da smo Meryl i ja u rodu”, izjavila je Eva. Iako je otkriće bilo iznenađujuće, Eva je priznala da je vidjela Meryl na jednom događaju godinama kasnije te joj je prijateljica sugerirala da joj kaže da su rođakinje. Međutim, iznenadila se kada je čula Meryl kako je zove “rođakinjo”. “Rekla sam joj: ‘Nemam namjere govoriti Meryl da smo rođakinje. I onda čujem: ‘Rođakinjo!’ Okrenem se, a iza mene stoji Meryl!”, otkrila je Eva.

Ove dvije glumice su nedavno imale priliku raditi zajedno na četvrtoj sezoni serije “Only Murders in the Building” i iskusile su veliku zabavu. Eva je otkrila da su na setu često jedna drugu oslovljavale s “rođakinjo”, što je ostatak ekipe pomalo zbunilo. “Mi zaista jedna drugu zovemo ‘rođakinjo’. Jedna kaže: ‘Kako si rođakinjo?’, a druga odgovara: ‘Dobro sam, rođakinjo'”, objasnila je Eva.

Ova neočekivana veza između dvije talentirane glumice sigurno će iznenaditi mnoge njihove obožavatelje. Ipak, pokazuje koliko mala svijet zapravo jest i kako se ponekad skrivene krvne veze mogu otkriti čak i među slavnim osobama.

Budući da su obje glumice izuzetno popularne, ovo otkriće će vjerojatno privući veliku pažnju i interes medija i javnosti. Sada će se mnogi pitati koje su još veze i srodstva među poznatim osobama nepoznate javnosti.

Podsjetimo se da Meryl Streep slovi za jednu od najtalentiranijih glumica Hollywooda s brojnim nominacijama i osvojenim nagradama. S druge strane, Eva Longoria je osvojila srca publike svojim ulogama u popularnoj seriji “Očajne kućanice”.

Vjerujem da će ova priča o rođakinjama Meryl Streep i Evi Longoria zainteresirati mnoge koji će biti znatiželjni da saznaju više o njihovom krvnom srodstvu i reagiranju na ovo neočekivano otkriće.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -