Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzGlumica Sofia Vergara pronašla ljubav u ortopedskom kirurgu Justinu Salimanu

Glumica Sofia Vergara pronašla ljubav u ortopedskom kirurgu Justinu Salimanu

Glumica Sofia Vergara, poznata po svojim ulogama u seriji “Moderna obitelj”, prošle godine je završila brak s glumcem Joeom Manganiellom nakon sedam godina zajedničkog života. Međutim, čini se da je pronašla novu sreću u naručju ortopedskog kirurga Justina Salimana.

Sofia, koja ima 51 godinu, dosad je imala dva propala braka i nekoliko neuspješnih veza. Prvi brak sklopila je s Joeom Gonzalezom dok je još bila tinejdžerka, a iz te veze ima sina Manolu koji se danas bavi glumom.

Nakon razvoda, Sofia je bila u kratkim vezama s poduzetnikom Chrisom Paciellom i holivudskim glumcem Tomom Cruiseom. Međutim, njihova ljubav nije potrajala iz raznih razloga, uključujući i religijska uvjerenja.

Najburniju vezu imala je s glumcem Nickom Loebom, s kojim je bila uključena u dugotrajnu pravnu bitku oko embrija koje su zajedno zamrznuli dok su bili u vezi. Nakon dvije godine sudski postupak je okončan odbacivanjem slučaja.

Ubrzo nakon razvoda od Joea Manganiella, Sofia je upoznala Justina Salimana i zaljubila se. Par je nedavno uhvaćen kako uživa u romantičnoj večeri u Beverly Hillsu, držeći se za ruke i izgledajući sretno i zaljubljeno.

Sofia je ranije izjavila da ne želi proširivati obitelj dok je Joe Manganiello želio imati djecu. Očito je da se Justin Saliman uklapa u Sofijinu viziju budućnosti i pruža ljubav i podršku koju je oduvijek tražila.

S obzirom na turbulente veze iz prošlosti, možemo samo poželjeti Sofiji i Justinu sreću i ispunjen život zajedno.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -