Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometAlisha Lehmann postaje nova igračica Juventusa

Alisha Lehmann postaje nova igračica Juventusa

Juventus, jedan od najvećih talijanskih nogometnih klubova, obznanio je svoju najnoviju akviziciju – švicarsku nogometašicu Alishu Lehmann. Mlada i perspektivna igračica je potpisala trogodišnji ugovor s “Starom damom” i time postala dio jedne od najjačih ženskih nogometnih ekipa.

Ova kupovina nije samo nogometni transfer, već i ispunjenje želje glavnog trenera Luiza, koji je insistirao na dovođenju Lehmann kao važnog uslova za potpisivanje svog vlastitog ugovora s Juventusom. Naime, Alisha Lehmann je i Luizova djevojka, te su zajedno postali jedan od najpoznatijih nogometnih parova u svijetu.

Lehmann je poznata kako po svojoj sportskoj nadarenosti, tako i po svojoj privlačnosti. Švicarska ljepotica je prepoznata kao jedna od najatraktivnijih nogometašica na svijetu. Njen dolazak u redove Juventusa donosi novu dozu šarma i popularnosti ovom talijanskom klubu.

“San mi je igrati zajedno sa svojim partnerom Douglason u istoj ekipi. Sretna sam što ćemo to i dalje raditi u dresu Juventusa”, izjavila je Lehmann nakon potpisivanja ugovora.

Očekuje se da će ovaj transfer privući veliku pažnju medija i navijača te da će pridonijeti daljnjoj popularizaciji ženskog nogometa. Alisha Lehmann će predstavljati veliko pojačanje za Juventus i doprinijeti jačanju konkurencije u talijanskoj ženskoj nogometnoj ligi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -