Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzŽanamari Perčić oduševila fanove prirodnim izdanjem bez šminke

Žanamari Perčić oduševila fanove prirodnim izdanjem bez šminke

Domaća pjevačica, Žanamari Perčić, nedavno je podijelila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj izgleda bez šminke. Fotografija je oduševila njenog ogromnog broja obožavatelja i pokazala da je i bez make-upa prelijepa.

Žanamari je ispod fotografije napisala, “Sezona pjegica, bez trunke make-upa… porice, madeži, crveni obrazi, strijice… Sve to volim.” Ova iskrenost je osvojila srca njenih pratitelja koji su sa oduševljenjem komentarisali njeno prirodno izdanje.

“Žanamari je meni najljepša estradna pjevačica, znači brutalna, pravi komad”, komentar je jednog pratitelja koji je dobio mnogo odobravanja. Drugi su se također složili da izgleda savršeno i ispod fotografije su pisali, “Koža ti izgleda tako meko”, “Ma predivna si.”

Uz ovu objavu, Žanamari je nedavno obavijestila svoje pratitelje o novoj pjesmi koju ima. Za ljetni hit, snimila je spot u luksuznoj vili na moru, a vruće prizore podijelila je sa svojim fanovima na Instagramu.

Ova fotografija je još jedan primjer kako se sve više poznatih osoba oslobađa pritiska savršenstva i širi poruku prihvatanja svoje prirodne ljepote. Žanamari je pokazala svoju autentičnost i hrabrost da se predstavi u opuštenom izdanju, što je naišlo na oduševljenje njenih fanova.

Njen izgled bez šminke potvrđuje da je ljepota u različitim izdanjima i da svaka osoba može biti lijepa na svoj način. Žanamari je još jednom dokazala da je ne samo talentirana pjevačica, već i inspiracija mnogima koji se bore sa prihvaćanjem vlastitog izgleda.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -