Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzEma Radujko uživa na odmoru sa fudbalerom, javnost ostala zatečena

Ema Radujko uživa na odmoru sa fudbalerom, javnost ostala zatečena

Pjevačica Ema Radujko je nakon uspješnog nastupa na muzičkom festivalu odlučila da se malo odmori. Ona je izabrala prestižno ljetovalište, Ibicu, gdje je uživala u ljepoti ovog ostrva. Međutim, ono što je zapalilo društvene mreže su kadrovi sa jahte na kojoj su uhvaćeni Ema i fudbaler Nemanja Radonjić.

Ema je poznata po svojoj sklonosti ka fudbalerima. Prethodno je bila u vezi sa fudbalerom Urošem Račićem, ali su odlučili da okončaju vezu bez svađe. Sada se čini da je Ema pronašla novog fudbalskog prijatelja u Nemanji Radonjiću.

Spekulacije o njihovom odnosu su se povećale nakon što je Ema na Instagramu objavila snimak na kojem je pozirala sa Nemanjinom djevojkom, Isidorom Kadijević. Ovaj post je dodatno intrigirao javnost, jer su mnogi spekulisali o pravoj prirodi odnosa između Emi i Radonjića.

Pjevačica je također u jednoj emisiji javno prokomentarisala popularne fudbalere, među kojima je bio i Nemanja Radonjić. Tom prilikom je pozdravila njegovu djevojku, ali je dodijelila “korpu” fudbaleru.

S obzirom na sve ove informacije, interesovanje za Emini ljubavni život je sve veće. Javnost sa nestrpljenjem očekuje da čuje šta će Ema reći o navodnoj vezi sa Radonjićem i da li je to samo plod medijskih spekulacija.

Ovaj slučaj je dodatno upotpunjen prelijepim kadrovima sa Ivice, na kojima se vidi da Ema uživa u sunčanju i opuštanju na plaži. Sigurno je da će ova priča izazvati mnogo razgovora u narednim danima.

Ema se odlučila za odmor na pravom mjestu, Ibici, gdje je ljetovalište poznato po glamuru i ekskluzivnim zabavama. S obzirom na to da je Ema poznata po svom izuzetnom modnom stilu, sigurno je da će se na Ibici istaknuti svojim izgledom.

Kako će se razvijati odnos između Eme i Radonjića, ostaje da vidimo. Ali jedno je sigurno, javnost već nestrpljivo iščekuje novosti iz ovog ljubavnog trougla.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -