Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaJustin i Hailey Bieber - Nesklad u stilovima odijevanja

Justin i Hailey Bieber – Nesklad u stilovima odijevanja

Justin i Hailey Bieber jedan su od najpoznatijih parova koji često privlače pažnju javnosti svojim odjevnim kombinacijama. Nedavne fotografije ponovo su izazvale komične reakcije na mrežama, zbog njihovih potpuno suprotnih stilova odijevanja.

Dok Hailey izgleda kao da je spremna za modnu pistu, Justin izgleda potpuno ležerno. Fotografije su pokazale da ona obično nosi haljine, visoke potpetice, ima sređenu frizuru, nokte i odgovarajuće modne dodatke. S druge strane, Justin izgleda kao da je izaslan s ulice. Neki su se našalili da izgleda kao beskućnik u poređenju s izdanjima svoje supruge.

Par je nedavno viđen kako prisustvuje crkvenoj službi u Beverly Hillsu. Fotografije s tog događaja još jednom su naglasile njihov nesklad u stilu odijevanja. Hailey je nosila sofisticiranu haljinu, dok je Justin bio obučen potpuno ležerno.

Iako su neki oduševljeni njihovim individualnim stilovima, drugi se pitaju kako se dvoje supružnika može toliko razlikovati u svojim odjevnim kombinacijama. Bez obzira na to, jedno je sigurno – ovaj par stalno privlači pažnju kada je riječ o modi. Ostaje nam da vidimo kako će se njihovi stilovi odijevanja razvijati u budućnosti i hoće li pronaći zajednički nizak, koji će spojiti njihove suprotstavljene stilove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -