Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeVijestiSvijetTragedija u Seulu: Devet mrtvih i četiri povrijeđene u nesreći kod gradske...

Tragedija u Seulu: Devet mrtvih i četiri povrijeđene u nesreći kod gradske vijećnice

Jedna stravična nesreća potresla je glavni grad Južne Koreje, Seul, kada se automobil zabio u grupu pješaka blizu gradske vijećnice. Prema južnokorejskim medijima, devet osoba je izgubilo život, dok su još četiri povrijeđene.

Incident se dogodio na pješačkom prijelazu, nakon što je vozilo udarilo u dva druga automobila. Na video snimku koji je zabilježio svjedok, mogao se vidjeti zastrašujući prizor policajca kako pokušava oživjeti jednu od stradalih osoba.

Policija je momentalno reagovala i trenutno se nalazi na mjestu događaja kako bi istražila uzroke ove tragedije. Međutim, zvaničnici su odbili davati dodatne informacije.

Ova nesreća predstavlja još jedan podsjetnik na opasnosti koje pješaci često doživljavaju u saobraćaju. Vozači moraju biti svjesni i odgovorni za svoje postupke na putu kako bi se izbjegle ovakve tragične situacije.

Iako je broj smrtno stradalih visok, nema sumnje da će ova nesreća prouzrokovati još veću pažnju i strogost prilikom provođenja sigurnosnih mjera u saobraćaju. Cilj je smanjiti broj ovakvih tragedija i osigurati sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Nažalost, još uvijek nismo svjesni svih detalja ove nesreće, ali ćemo vas obavještavati sa novim informacijama kako budu pristizale.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -