Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzJennifer Lopez viđena u avionu ekonomske klase nakon razvoda

Jennifer Lopez viđena u avionu ekonomske klase nakon razvoda

Nakon mjeseci glasina o razvodu s Benom Affleckom, Jennifer Lopez je uhvaćena kako leti ekonomskom klasom po Europi. Daily Mail prenosi da su putnici fotografirali pjevačicu u trenirci dok je putovala iz Napulja u Pariz sa svojim tjelohraniteljem.

Iako su mnogi odmah počeli šaliti se na društvenim mrežama da Lopez ima financijskih problema s obzirom na otkazivanje svoje turneje “This Is Me… Live”, teorija se proširila da slaba prodaja ulaznica nije jedini razlog za njen otkaz.

Lopez je nekoliko dana provodila u Italiji s prijateljima prije nego što je krenula put Pariza. Na slikama koje su objavljene na njenom Instagram profilu, može se primijetiti da pjevačica nije izgledala previše raspoloženo.

Unatoč tomu, Jennifer Lopez je i dalje uspješna i priznata umjetnica s bogatom karijerom. Njena ljubavna veza i njen razvod su privatne stvari, a ne bi trebale utjecati na percepciju njenog financijskog stanja.

Ova posjeta Europi može biti samo kratka promjena okruženja koja joj je potrebna kako bi se odmorila od medijske pažnje. Sigurno je da će se njeni fanovi i dalje radovati njenim glazbenim i glumačkim podvizima.

Jennifer Lopez je uvijek bila ikona stila i talentirana umjetnica, a njeni fanovi će je podržavati kroz sve životne situacije koje se dogode.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -