Subota, 28 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisNorwegian Air Sweden pokreće letove do Osla iz Sarajeva

Norwegian Air Sweden pokreće letove do Osla iz Sarajeva

Dobra vijest za putnike sa aerodroma Sarajevo – avioni kompanije Norwegian Air Sweden su započeli saobraćati do glavnog grada Norveške, Osla.

Od 21. juna, putnici će imati mogućnost da putuju do Osla dva puta sedmično, i to ponedjeljkom i petkom. Ova nova linija će biti u funkciji do 21. augusta, pružajući putnicima veliku fleksibilnost pri planiranju putovanja.

Ovo je druga linija koju je kompanija Norwegian Air Sweden uspostavila sa aerodroma Sarajevo. Prethodno je pokrenuta direktna linija od Sarajeva do Štokholma, čime su putnici dobili sjajnu mogućnost da lako putuju između ova dva grada.

Iz Aerodroma Sarajevo su istakli da su veoma zadovoljni što je Norwegian Air Sweden odlučio da proširi svoju prisutnost na ovom aerodromu. Ovo otvara nove mogućnosti za putnike iz Bosne i Hercegovine da istraže različite destinacije u Evropi.

Norwegian Air Sweden je poznata kao niskotarifna avio-kompanija koja pruža povoljne cijene karata uz visok kvalitet usluge. Njihov dolazak na aerodrom Sarajevo je još jedan korak ka povećanju ponude destinacija sa ovog aerodroma i ujedno olakšava putovanja za putnike iz Bosne i Hercegovine.

Ako planirate putovanje do Osla, sada imate još jednu opciju da brzo i udobno stignete do ovog prelijepog norveškog grada. Iskoristite mogućnosti koje pruža nova linija kompanije Norwegian Air Sweden i istražite sve čari Osla.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -