Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzIznenadna reakcija voditeljke izazvala nevjericu - Sindikati traže preinačenje kazne

Iznenadna reakcija voditeljke izazvala nevjericu – Sindikati traže preinačenje kazne

Tokom prognoze vremena u jednoj od najgledanijih emisija na Radio-televiziji Vojvodine, gledatelji su svjedočili neočekivanoj situaciji. Dok je voditeljka davala vremensku prognozu za naredni dan, iznenada je zastala i izustila: “Jao, Bože.” Snimak ovog trenutka brzo je postao viralan, ostavljajući mnoge iznenađene i u nevjerici.

Nakon što se incident dogodio, emisija je odmah završena, a voditeljka je odjavila program. Ovaj neočekivani ispad brzo je postao glavna tema izvještavanja na društvenim mrežama i vijestima.

Sindikati zaposlenih na Radio-televiziji Vojvodine su, nakon što je voditeljka kažnjena raskidom ugovora o privremenim i povremenim poslovima, odlučili potražiti preinačenje kazne od strane menadžmenta javnog medijskog servisa. Oni smatraju da je ova kazna preteška za ovu novinarku.

Goran Karadžić, generalni direktor RTV Vojvodine, nije skrivao nezadovoljstvo ovim incidentom i istakao kako smatra da je ova greška dovoljna za otkaz.

“Apsolutno. To nije greška, to je nemar”, izjavio je Karadžić za Danas.rs.

Ovaj slučaj je podijelio mišljenja javnosti, dok su neki osudili reakciju voditeljke kao neprofesionalnu, drugi su na društvenim mrežama izrazili podršku i razumijevanje za nju. Očekuje se daljnja reakcija i odluka menadžmenta RTV Vojvodine povodom zahtjeva sindikata.

Potrebno je istaknuti da ovaj incident predstavlja podsjetnik na važnost profesionalizma i odgovornosti novinara, koji su posvećeni pružanju kvalitetnih informacija javnosti.

Snimak ovog trenutka možete pogledati [ovdje](https://example.com).

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -