Subota, 28 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaNesreća na magistralnom putu u Klecalu, kilometarske kolone

Nesreća na magistralnom putu u Klecalu, kilometarske kolone

Prema informacijama koje smo dobili u Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, jučer se u mjestu Klecala dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila. Nesreća se dogodila oko 19:10 sati, a sudarili su se automobili marke Volvo i Volkswagen.

Povrijeđena osoba, suvozačica u Volvo vozilu, zadobila je tjelesne povrede čiji stepen još uvijek nije utvrđen. Hitna pomoć je odmah intervenisala te je povrijeđena osoba prebačena u Dom zdravlja, gdje joj se pruža ljekarska pomoć i utvrđuje stepen povreda.

Uviđaj saobraćajne nesreće je u toku, a kao posljedica tog događaja, saobraćaj na ovom dijelu magistralnog puta je blokiran u oba pravca. Kako pokazuju fotografije koje su dostavljene, na ovom dijelu puta stvorile su se kilometarske kolone vozila, što dodatno otežava situaciju u saobraćaju.

Nadamo se da će saobraćaj biti uskoro normalizovan i da će uzrok nesreće biti brzo utvrđen. Apelujemo na vozače da budu oprezni u saobraćaju i pridržavaju se svih propisa kako bi rizik od saobraćajnih nesreća bio sveden na minimum.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -