Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeSportNogometGuardiola ponovno posjetio Dubrovnik: Oduševio se hrvatskim ljepotama

Guardiola ponovno posjetio Dubrovnik: Oduševio se hrvatskim ljepotama

Poznati nogometni trener Pep Guardiola ponovno je posjetio Dubrovnik, zajedno sa svojom porodicom. Ovog puta, Guardiola je stigao u taj hrvatski grad s porodicom i sletio na aerodrom Čilipi. Njegovo prisustvo u Dubrovniku nije iznenadilo mnoge, s obzirom da je već posjetio ovaj grad 2012. godine.

Tada je Guardiola privatnim avionom sletio na aerodrom Čilipi i krenuo u obilazak otoka. Posjetio je i poznate otoke poput Lopuda i Šipana, a posebno ga je oduševio njihov prirodni ljepota.

Nakon obilaska otoka, Guardiola je prošetao Stradunom, glavnom ulicom Dubrovnika, te večerao u popularnom restoranu Nautica. Očigledno da su ga ljepota i gastronomska ponuda ovog grada ostavili bez daha.

Guardiola je poznat po svom ljubaznom i pristupačnom pristupu i često je viđen u druženju s lokalnim stanovništvom tijekom svog posjeta Hrvatskoj. Njegov ponovni dolazak u Dubrovnik pokazuje koliko je dojmljiv ovaj grad i koliko ga je osvojio.

Dubrovački Dnevnik objavio je i fotografiju Guardiole iz tamošnje luke Gruž, koja je privukla pažnju njegovih fanova i brojnih ljubitelja nogometa. Očigledno je da je Guardiola neprestano intrigiran ljepotom Dubrovnika i da uživa provoditi vrijeme u ovom magičnom gradu.

Ovaj posjet nogometnog trenera samo je jedan od mnogih koji potvrđuje status Dubrovnika kao destinacije koju morate posjetiti. Od očaravajuće prirode i prekrasnih plaža do bogate povijesti i ukusne hrane, Dubrovnik ima mnogo toga za ponuditi svojim posjetiteljima.

Guardiolin posjet Dubrovniku još jednom privlači pažnju javnosti i poziva sve da posjete ovaj predivan grad i dožive sve što on ima za ponuditi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -