Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzPrinc William zaplesao na koncertu Taylor Swift!

Princ William zaplesao na koncertu Taylor Swift!

Princ William iznenadio je sve kada se pojavio na koncertu popularne pjevačice Taylor Swift u pratnji svoje djece – princeze Charlotte i princa Georgea. No, ono što je posebno oduševilo posjetioce koncerta bilo je Williamovo opušteno ponašanje i činjenica da je zaplesao uz pjesmu “Shake It Off”.

Na snimku koji se brzo proširio društvenim mrežama može se vidjeti kako princ William svoje plesne korake usklađuje s ritmom pjesme, dok je princeza Charlotte pored njega također pokazala svoje plesno umijeće. Ovaj neobičan prizor pobudio je veliko zanimanje javnosti i bio tema brojnih komentara.

Mnogi su iznenađeni što je princ William bio spreman zaplesati uz Taylor Swift, čiji je glazbeni stil poznat po modernim pop hitovima. No, očito je da princ želi pokazati da je otvoren za različite glazbene žanrove i da uživa u njima zajedno sa svojom djecom.

Nakon koncerta, princ William je zajedno s djecom pozirao za fotografije s pjevačicom, ali i s njenim partnerom Travise Kelceom. Na zvaničnom profilu princa i princeze od Walesa objavljena je i fotografija na kojoj članovi kraljevske porodice poziraju za selfie s Taylor Swift. Na ovoj slici su izrazili zahvalnost pjevačici na sjajnoj večeri.

Ovaj neočekivani susret između princa Williama i Taylor Swift pokazuje da se različiti svjetovi mogu sresti i da glazba spaja ljude bez obzira na njihovu poziciju u društvu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -