Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzPoželjna vjenčanja na prelijepim Liparskim otocima - Diletta Leotta i Loris Karius...

Poželjna vjenčanja na prelijepim Liparskim otocima – Diletta Leotta i Loris Karius u središtu pažnje

Prekrasna vila na idiličnim Liparskim otocima bila je domaćin neodoljivog vjenčanja, koje je privuklo pažnju širom Italije. Diletta Leotta, poznata sportska novinarka i Loris Karius, njemački profesionalni nogometaš, izrekli su sudbonosno “da” u prisustvu više od 160 uzvanika. Među poznatim gostima bili su Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker i Aurora Ramazzotti.

Vjenčanje je održano jučer, a društvene mreže bile su preplavljene fotografijama i snimcima ove spektakularne proslave. Par je odlučio podijeliti trenutke s fanovima i sljedbenicima, što je oduševilo njihove mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta.

Diletta i Loris javno su potvrdili svoju vezu u studenom prošle godine, kada su paparazzi uhvatili par kako šeću Milanom, držeći se za ruke. Iako su pokušali zadržati svoju romansu izvan očiju javnosti, njihova ljubav nije mogla ostati tajna.

U veljači ove godine, Diletta je na TikToku objavila snimak koji je izazvao nagađanja o mogućoj trudnoći. Uskoro su mladenci potvrdili sretne vijesti – Diletta je kćerku Ariju rodila na svoj rođendan, 16. kolovoza. Svi su bili oduševljeni zbog ovog sretnog događaja i vijesti o rođenju zdrave djevojčice.

Prije Lorisove veze s Dilettaom, bio je u vezi s influensericom Janine Wiggert, dok je Diletta bila u dugoj vezi s menadžerom Matteom Mammijem. Sada su Loris i Diletta počeli novo poglavlje u svom životu – kao suprug i supruga.

Par je privukao pažnju javnosti zbog svoje ljubavi i uspjeha u karijerama. Diletta je poznata kao jedna od najtalentiranijih novinarki sportskog svijeta, dok je Loris stekao slavu kao vratar na terenima diljem Europe. Njihovo je vjenčanje postalo događaj o kojem će se još dugo pričati.

Ovo romantično vjenčanje na prekrasnim Liparskim otocima zasigurno će ostaviti dubok trag u sjećanjima svih prisutnih. Iako se nisu otkrili svi detalji o ceremoniji i proslavi, ljubitelji ovog para sigurno će s nestrpljenjem čekati da saznaju više o ovom bajkovitom vjenčanju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -