Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzRada Manojlović zaradila hiljade eura na jednoj proslavi

Rada Manojlović zaradila hiljade eura na jednoj proslavi

Rada Manojlović, jedna od najtraženijih pjevačica, ponovno je dokazala svoju popularnost i žar na jednoj proslavi. Osim već dogovorenog honorara za nastup, pjevačica je uspjela zaraditi i hiljade eura bakšiša.

Njena sestra Marija izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je podijelila snimak sa tog veselja. Na snimku se vidi kako Rada pjeva i igra, unoseći energiju i zabavu u atmosferu. Međutim, ono što je mnoge šokiralo jeste tanjir pun eura i dinara koji je Rada držala u rukama.

Novčanice su bilo toliko da pjevačici nije moglo stati u ruke. Očigledno je da su gosti bili oduševljeni njenim nastupom i glasom te su je honorirali velikom količinom novca. Rada nije skidala osmijeh sa lica tokom cijele večeri, a nije ni čudo, s obzirom na iznos bakšiša kojeg je dobila.

Rada Manojlović je poznata kao garant dobre zabave gdje god da se pojavi. Njeni nastupi uvijek su puni energije, a atmosfera do usijanja. Izgleda da se ova pjevačica zaista isplati pozvati na proslavu.

Ova vijest, koju je prenijela Telegraf.rs, još jednom potvrđuje popularnost i uspjeh koji Rada Manojlović uživa. Njeno ime je sinonim za dobar provod i izvanredan nastup.

Svijet zabave i muzike oduvijek je bio atraktivan za mnoge, ali rijetki su oni koji uspiju da postignu toliku popularnost i zarade tolike svote novca. Rada Manojlović, svojim talentom i karizmom, to je uspjela postići.

Njen uspjeh na jednoj proslavi samo je još jedan dokaz da je Rada Manojlović pjevačica koja zaslužuje sva priznanja i pažnju. Očekujemo još mnoge vrhunske nastupe i zabave koje će pjevačica donijeti širom regiona.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -