Subota, 28 Septembra, 2024
HomeFilm/TVGlumac iz serija "Hawaii Five-O" i "Magnum PI" preminuo u 56. godini

Glumac iz serija “Hawaii Five-O” i “Magnum PI” preminuo u 56. godini

Tejlor Vili (Taylor Wily), poznat po svojim ulogama u popularnim serijama “Hawaii Five-O” i “Magnum PI”, preminuo je u 56. godini, saopštila je havajska muzičarka Lina Girl Langi u svojoj emisiji “Island Life Live”.

Langi je sa teškim srcem podijelila vijest o smrti ovog poznatog glumca, koji je također bio porodični prijatelj. Detalji o uzroku njegove smrti za sada nisu poznati.

Rođen na Havajima 1968. godine, Tejlor Vili je svoju karijeru započeo kao sumo hrvač pod imenom “Takamishu”. Nakon toga prešao je u svijet glume i ostvario sporednu ulogu u seriji “Magnum PI”, koja ga je dodatno proslavila.

Pored serija, Vili je također ostvario zapažene uloge u filmovima poput “Forgetting Sarah Marshall” i “Radical”. Ipak, najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji “Hawaii Five-O”, za koju je snimio čak 171 epizodu.

Ova tužna vijest ostavila je veliku prazninu u svijetu filma i televizije, a fanovi i kolege se prisjećaju njegovog talenta i doprinosa zabavnoj industriji. Tejlor Vili će ostati zapamćen kao karizmatičan glumac koji je osvojio srca gledatelja širom svijeta.

Prijatelji i kolege iz industrije izražavaju svoje najdublje saučešće porodici i prijateljima preminulog glumca.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -