Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzPodršku Vatrenima pružila bivša misica Renata Lovrinčević Buljan

Podršku Vatrenima pružila bivša misica Renata Lovrinčević Buljan

Iako su Vatreni doživjeli poraz od Španije, jedna od poznatih osoba koja je poslala podršku prije utakmice bila je bivša misica Renata Lovrinčević Buljan. Renata, majka vratara Hajduka, Borne Buljana, odlučila je podržati reprezentaciju i to je pokazala na svojem Instagram profilu.

Na fotografiji na kojoj pozira na stijeni pored mora, Renata nosi navijački kupaći kostim s bijelo-crvenim kockicama, bojama kojima se slavi Hrvatska. Renata se proslavila osvajanjem titule Miss Universe Hrvatske 2000. godine, a godinu ranije bila je prva pratilja na izboru za Miss Jadrana.

Danas Renata radi kao trenerica fitnesa i svojom figurom se ponosi. Često voli pozirati u bikiniju, posebno tokom ljeta kada je najviše voli fotografirati pored bazena ili na šljunkovitoj plaži. Međutim, nedavno je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog toga što je često prepoznaju kao “seksepilnu mamu”, ističući da je i vrijedna i marljiva žena koja se trudi i radi.

Podrška Renate Lovrinčević Buljan Vatrenima je sigurno bila dobrodošla i sigurno će ohrabriti i druge navijače da budu uz reprezentaciju u narednim utakmicama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -