Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzDžordž Kluni otkrio svoju omiljenu večeru, samo jednom tjedno isporučuje pizza

Džordž Kluni otkrio svoju omiljenu večeru, samo jednom tjedno isporučuje pizza

Uvijek je zanimljivo saznati što slavne osobe vole jesti, a iako bismo na prvu pomislili da svakog dana jedu u skupim restoranima, većina njih je zapravo poput nas – najviše vole jesti neka najjednostavnija jela. Jedna od takvih osoba je i Džordž Kluni (George Clooney), koji zajedno sa svojom suprugom barem jednom sedmično jede poznato italijansko jelo za kojim i mi nekada posegnemo kada ne znamo što kuhati, a riječ je o pizzi.

Vivijana Frici (Viviana Frizzi), privatna kuharica Džordža Klunija (Georgea Clooneyja) koja za njega radi od 2013. godine, rekla je za People da on i njegova supruga Amal jednom tjedno imaju večeru pizze, a njihova omiljena je Margarita s rikulom.

Nije iznenađenje da par uživa u italijanskoj hrani jer većinu vremena provode na jezeru Komo u Italiji, a uz nagrađivanu kuharicu kao što je Frici, koja je porijeklom iz Coma, sigurno svakog tjedna večeraju preukusnu pizzu.

Ova je pizza poprilično jednostavna za napraviti pa i vi možete jesti kao Džordž Kluni – ovdje pronađite recept za tijesto za pizzu koje će uspjeti svima, kao i par savjeta kako da pečena pizza na kraju ispadne što bolja, a ovdje možete pronaći i recept za Margheritu iz kućne peći za pizzu.

Nakon što ga umijesite, tijesto prelijte umakom od rajčice, dodajte mozzarellu i svježi bosiljak, a nakon pečenja na pizzu dodajte rikulu i poslužite ju. Kluni i Amal tako barem jednom tjedno uživaju u svojoj omiljenoj večeri.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -