Subota, 28 Septembra, 2024
HomeLjepotaBivša predsjednica Hrvatske podržala reprezentaciju noseći navijačko ruho

Bivša predsjednica Hrvatske podržala reprezentaciju noseći navijačko ruho

Bivša predsjednica Hrvatske, poznata po svom modnom stilu na nogometnim utakmicama, ponovno je privukla pažnju javnosti. Unatoč tome što nije mogla otputovati u Njemačku, Kolinda Grabar-Kitarović odlučila je podržati svoju reprezentaciju noseći prepoznatljivo navijačko ruho.

Danas je Hrvatska odigrala svoju prvu utakmicu na Evropskom nogometnom prvenstvu, a bivša predsjednica se prošetala zagrebačkim ulicama u crveno-bijeloj odjevnoj kombinaciji. Bijeli sako, bijela majica, crvene hlače i crveno-bijele patike činile su njen outfit. Na saku je nosila poseban detalj – broš u obliku cvijeta – također u crveno-bijeloj kombinaciji boja.

Kolinda je zaokružila svoj izgled jednostavnim komadima nakita i bijelom torbom s crnim detaljima. Kosa joj je bila pokupljena u punđu, dodajući sofisticiranost cjelokupnom dojmu.

Tokom šetnje zagrebačkim ulicama, bivša predsjednica je dala intervju za N1 Hrvatska, u kojem je otkrila razlog zbog kojeg nije otputovala u Njemačku. Unatoč tome, odlučila je podržati svoju reprezentaciju na sve načine.

Podrška Kolinde Grabar-Kitarović nije mogla proći neprimijetno, a njen modni stil na nogometnim utakmicama još jednom je privukao pažnju javnosti. Kolinda je dokazala da njena strast prema nogometu i podrška reprezentaciji ne poznaju prepreke.

Sada ostaje vidjeti kako će Hrvatska proći na Evropskom nogometnom prvenstvu, a sigurno je da će imati jaku podršku svoje bivše predsjednice, čak i ako ona fizički nije prisutna na stadionu.

Autor: Ivan Novinar

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -