Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzŠokantan trenutak u emisiji "Najslabija karika": Voditelj izazvao suze takmičarke

Šokantan trenutak u emisiji “Najslabija karika”: Voditelj izazvao suze takmičarke

U jednom od najšokantnijih trenutaka ikada viđenih u popularnoj kviz emisiji “Najslabija karika”, voditelj Nikola Kojo izazvao je suze takmičarke Katarine. Ova nevjerojatna scena desila se nakon što je Kojo pročitao Katarininu biografiju, u kojoj je pisalo da obožava serije u kojima glumi upravo Nikola Kojo.

Zainteresovan za istinu, voditelj nije mogao odoljeti da ne provjeri Katarinine glumačke sposobnosti. “U vašoj biografiji piše da volite serije gdje glumi Nikola Kojo? Je li istina?”, upitao je Kojo Katarinu, koja je uz osmijeh potvrdila da je to tačno. Ali, tu nije bio kraj.

Kojo je primijetio da se Katarina bavi glumom u amaterskim krugovima već 15 godina. Odlučio je iskoristiti tu informaciju i predložio takmičarki da odigraju jednu scenu zajedno. “Dobro, onda da napravimo jednu scenu. Ja ću sada da budem ljut. Da vas izbacim napolje. A vi budite tužni i plačite i…”, rekao je Kojo.

Katarina, hrabra i spremna na izazov, pristala je. Voditelj je izveo ljutit glas i rekao: “Katarina! Vi ste “naslabija karika”. Izađite napolje!” Takmičarka je uspješno odigrala ulogu i zaplakala za potrebe scene.

Ovaj dramatičan trenutak šokirao je publiku koja je vjerno pratila emisiju. Mnogi su oštro kritikovali Koja zbog načina na koji je izazvao emocije kod takmičarke. Ipak, ostaje činjenica da je ovaj trenutak privukao veliku pažnju javnosti, čime je emisija “Najslabija karika” postala još intrigantnija.

Koja će biti sudbina Katarine u daljem toku takmičenja, ostaje nam da vidimo. Dok čekamo sljedeću emisiju, ovaj trenutak ostaje upamćen kao jedan od najkontroverznijih u istoriji kvizova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -