Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometPrijenos utakmica Evropskog prvenstva osiguran i za gledaoce u Bosni i Hercegovini

Prijenos utakmica Evropskog prvenstva osiguran i za gledaoce u Bosni i Hercegovini

Utakmice najboljih selekcija Starog kontinenta prikovat će uz televizore milijarde fanova širom svijeta, a TV prijenosi svih mečeva osigurani su i za gledaoce u Bosni i Hercegovini.

Sve utakmice Evropskog prvenstva 2024. bit će dostupne za praćenje na BHT 1 i My TV, i uključuju i javni RTV servis naše zemlje. Ovo će biti sjajna vijest za navijače u Bosni i Hercegovini, koji će imati priliku uživati u najboljem nogometu na kontinentu.

Prava prijenosa utakmica Eura otkupile su čak 74 TV kuće iz Evrope, što je svjedočanstvo koliko je ovo prvenstvo popularno diljem svijeta. Njemačka, kao domaćin prvenstva, ima najviše TV kuća koje će prenositi utakmice. Telekom Deutschland, ARD, RTL i ZDF predvode listu njemačkih TV kuća koje će omogućiti gledanje utakmica u toj zemlji.

Povezujući narode u regiji, susjedne zemlje također imaju svoje kanale za prijenos utakmica. U Hrvatskoj, javnost će moći pratiti utakmice na HRT-u, dok će u Srbiji Arena Sport i RTS biti zaduženi za prijenos. U Crnoj Gori, navijači će moći pratiti utakmice na Areni Sport i RTCG-u.

Očekuje se da će Euro 2024 privući ogromnu gledanost, budući da su najbolje selekcije već objavile svoje spiskove igrača. Fanovi diljem svijeta ne mogu dočekati početak turnira kako bi vidjeli najbolje igrače u akciji.

Bosna i Hercegovina će imati priliku sudjelovati u ovoj nogometnoj fešti, jer će prijenosi biti dostupni svima. Navijači će moći podržati svoje omiljene reprezentacije iz udobnosti svog doma.

Ostanite s nama i pratite sve najnovije vijesti o Europskom prvenstvu 2024!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -