Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzLana Jurčević uživa na odmoru s partnerom i prijateljicama

Lana Jurčević uživa na odmoru s partnerom i prijateljicama

Pjevačica Lana Jurčević trenutno odmara u Španjolskoj sa svojim partnerom Filipom. Sada je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni, a razmjenili su i strastveni poljubac. Osim Filipa, društvo im prave i njezine prijateljice, među kojima je i Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zubca.

Lana je krajem prošle godine postala majka djevojčice koju je dobila s Filipom. Dugo je krila ime kćerke, no nedavno je otkrila da se zove Mayla Lily. Pjevačica je otvoreno pisala o svojoj kompliciranoj trudnoći i teškom porođaju na svom blogu. Ovo putovanje predstavlja odličnu priliku za par da se opuste i uživaju u društvu prijatelja.

Lana Jurčević je popularna pjevačica koja je stekla veliku popularnost u regiji svojim hitovima. Osim što se bavi glazbom, Lana je također i blogerica te voli dijeliti intimne trenutke i razmišljanja sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Instagram je postao omiljena platforma za slavne osobe da se povežu s fanovima i podijele trenutke iz svog privatnog života. Lana Jurčević redovito objavljuje fotografije i videa na svom profilu, koje prati veliki broj ljudi.

Ovo putovanje sigurno će donijeti pregršt lijepih uspomena i trenutaka za Lani i Filipa, koje će zasigurno podijeliti s svojim obožavateljima na društvenim mrežama. U međuvremenu, fanovi će s nestrpljenjem iščekivati nove glazbene projekte od omiljene pjevačice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -