Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzPrinc William i njegov sin, princ Louis, daju savjet fudbalskim asovima

Princ William i njegov sin, princ Louis, daju savjet fudbalskim asovima

Uoči odlaska na takmičenje, princ William je upitao svoje troje djece da mu daju savjet koji bi mogao prenijeti fudbalskim asovima Garetha Southgatea. Najbolji savjet je dao šestogodišnji princ Louis.

Dok su se vozili u školu, princa je pitao svoje mališane da mu daju nešto što bi poručili engleskim izabranicima prije polaska na takmičenje. Princ William je otkrio da je Louis savjetovao da bi fudbaleri trebali jesti dvostruko više hrane nego obično.

“Na putu do škole pitao sam djecu šta misle da vam trebam poručiti. Louis je rekao da trebate jesti dvostruko više nego inače!”, rekao je princ William na šaljiv način. Dodao je: “Zamislio sam vas kako trčite unaokolo s velikim trbuhom, tako mislim da trebate shvatiti savjet mog najmlađeg sina s rezervom”, kroz smijeh je poručio princ William.

Na to mu je kapetan Engleske fudbalske reprezentacije, Harry Kane, odgovorio kroz smijeh: “Moramo biti oprezni, mislim da naš nutricionist neće biti sretan…”.

Ovaj simpatičan trenutak između princa i njegovog sina pokazuje bliskost i šaljivu atmosferu unutar kraljevske porodice. Očigledno je da princ William, kao i svaki otac, traži savjete svoje djece i uključuje ih u svoje svakodnevne aktivnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -