Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeFilm/TVFilm/TVGlumica Sanja Vejnović objavila fotografiju sa psom na plaži

Glumica Sanja Vejnović objavila fotografiju sa psom na plaži

Popularna glumica Sanja Vejnović (62) oduševila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom fotografije na kojoj uživa na plaži sa svojim psom. U opisu fotografije napisala je: “Prvo more ove godine”.

Ova objava je izazvala lavinu pozitivnih komentara i komplimenata od strane Sanjinih obožavatelja. Iako je prošlo gotovo deset godina od trenutka kada je svjetski poznata filmska internetska stranica IMDB uvrstila Sanju među najljepše glumice starije od 40 godina, ova glumica i dalje plijeni pažnju svojom ljepotom i šarmom.

Sanja Vejnović se već dugo vremena uspješno odupire izazovima estetske hirurgije i svjesno se opredjeljuje za prirodan izgled. Ona je poznata kao zaljubljenik u pse i prirodu, te često ističe kako uživa u svakom trenutku svog života.

Publika pamti Sanju Vejnović po ulogama u popularnim televizijskim serijama kao što su “Larin izbor”, “Kud puklo da puklo”, “Čista ljubav”, “Ponos Ratkajevih”, “Zabranjena ljubav” i mnogim drugim.

Ova objava na Instagramu još jednom je potvrdila da Sanja Vejnović i dalje ostaje omiljena među svojim fanovima i da njena popularnost ne jenjava ni u sedmoj deceniji života.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -