Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzLana Jurčević otkrila ime kćerkice i pokazala sretan obiteljski trenutak na Instagramu

Lana Jurčević otkrila ime kćerkice i pokazala sretan obiteljski trenutak na Instagramu

Hrvatska pjevačica Lana Jurčević oduševila je svoje pratitelje na Instagramu kada je podijelila fotografije s romantičnog odmora u Španjolskoj. Na putovanju je bila u društvu svog partnera Filipa, kao i njihovih prijatelja, među kojima se našla i supruga NBA košarkaša Ivice Zubca, Kristina Zubac.

Lana Jurčević je prošle godine postala majka, a nedavno je otkrila ime svoje kćerkice. Par je odlučio istetovirati ime svoje djevojčice na ruke kao simbol ljubavi prema njoj. Otkrivanje imena je za Lani imalo posebno značenje, jer su primijetili brojne podudarnosti i “slučajnosti” koje su se odnosile na ime njihove kćerkice.

Na Instagram profilu je pjevačica podijelila sliku s obiteljskog odmora, na kojoj su vidljive njihove tetovaže s imenom djevojčice. U opisu fotografije, Lana je izrazila svoje oduševljenje i sreću zbog romantičnog putovanja na Ibizu, ali i zbog rasta svoje kćerkice.

“Njeno ime je našlo put do nje, njeno ime je imalo značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli… Ali, očito joj je to ime bilo suđeno”, napisala je Lana u opisu fotografije.

Lana Jurčević je svojoj publici i fanovima pružila uvid u svoj sretan obiteljski trenutak, dok je istovremeno pokazala kako je njezina kćerkica već sudjelovala u mnogim važnim trenucima njihovog života.

Lana Jurčević je poznata po svojim uspješnim glazbenim ostvarenjima, a ova objava na Instagramu pokazuje da je izuzetno sretna u obiteljskom životu. Njezini pratitelji su također bili oduševljeni i iskreno su je čestitali na lijepom trenutku koji je podijelila s njima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -