Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometSindikat organizuje besplatan ljetni kamp za slobodne nogometaše bez ugovora

Sindikat organizuje besplatan ljetni kamp za slobodne nogometaše bez ugovora

Sindikat Prve futsal i mali nogometne lige Federacije Bosne i Hercegovine (SPFBiH) objavio je da će prvi put organizovati ljetni kamp namijenjen isključivo nogometašima bez ugovora. Cilj ovog kampa je omogućiti slobodnim igračima da ostanu u formi tokom ljeta i povećaju svoje šanse za pronalazak novog kluba.

Kamp će se održati u Sarajevu od 30. juna do 6. jula, a učešće u njemu je potpuno besplatno. Svi zainteresovani nogometaši mogu se prijaviti putem e-maila [email protected]

Sudionici kampa će imati priliku da uživaju u profesionalnim pripremama pod budnim okom licenciranih trenera. Osim treninga, igrači će imati priliku da odigraju pripremne utakmice kako bi bili spremni za nove izazove.

Pored sportskih aktivnosti, igrači će dobiti i svu potrebnu sportsku opremu za vrijeme trajanja kampa. Također, bit će im obezbijeđen hotelski smještaj uz puni pansion, kako bi imali optimalne uslove za odmor i regeneraciju.

Iz SPFBiH pozivaju sve nogometaše bez ugovora da iskoriste ovu priliku i prijave se za kamp. Ova inicijativa sindikata ima za cilj pružiti podršku igračima u traženju novih angažmana te im omogućiti da ostanu u formi i unaprijede svoje vještine.

Očekuje se da će ljetni kamp za igrače bez ugovora postati tradicionalna aktivnost SPFBiH, te da će u budućnosti biti organizovani i slični događaji u drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -