Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzŠejla pobjednica 17. sezone - Spremna za budućnost i nove uspjehe

Šejla pobjednica 17. sezone – Spremna za budućnost i nove uspjehe

Prije devet mjeseci, Šejla se dvoumila da li da se prijavi na takmičenje. Sada, ona je presretna pobjednica 17. sezone i ne može vjerovati da je to upravo ona. “Zbunjena sam, puno je emocija trenutno, ali su sve pozitivne emocije. Čekam sutrašnji dan da se malo slegne sve, ali sam presretna što sam ispunila svoja očekivanja, ali i očekivanja moje porodice i svih onih koji su glasali za mene”, izjavila je Šejla.

Nakon osvajanja titule, Šejla ima jasne planove za svoju budućnost. “Više nema povratka nazad, sad samo naprijed i jako. Idem dalje da snimam svoje pjesme i spotove, da gradim svoju karijeru. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put ka nečemu mnogo većem”, kazala je s osmijehom na licu.

Ipak, popularnost i internet nisu uvijek blagonakloni. Prije finala, Šejla se suočila s negativnim komentarima na društvenim mrežama koji su joj veoma teško palili. “Nije mi to trebalo, ma nikome to nije trebalo. Bilo je stresno samim tim što je finale tu, svi smo ushićeni, hoćemo da damo sve od sebe i da naša publika glasa za nas. Iskreno, sve me je to poljuljalo već na tonskoj probi i bila sam u lošem stanju, ali tu je bila podrška muža i roditelja”, ispričala je.

Šejla je spremna za nove pjesme, nove spotove i nove uspjehe. Ova pobjeda je samo početak njenog blistavog puta ka zvijezdama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -