Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzEmotivne suze i pobjeda: Šejla Zonić postala pobjednica "Zvezda Granda"

Emotivne suze i pobjeda: Šejla Zonić postala pobjednica “Zvezda Granda”

Radost, sreća, ali i suze su obilježile finalno veče 17. sezone “Zvezda Granda” kada je Šejla Zonić proglašena pobjednicom ovog popularnog takmičenja. Emotivni trenuci su preplavili scenu kada je voditelj Saša Popović izgovorio njeno ime, a Šejla je jedva mogla vjerovati da je upravo ona ponijela ovu laskavu titulu.

Šejla je u razgovoru za Grand ispričala da je devet mjeseci razmišljala da li da se prijavi za “Zvezde Granda”, ali danas je presretna što je donijela tu odluku. Suze radosnice su joj tekle niz lice dok je govorila o tome kako je ispunila ne samo svoja očekivanja, već i očekivanja svoje porodice i svih onih koji su glasali za nju.

Pobjednica je izrazila svoje planove nakon trijumfa, ističući da nema povratka nazad i da ide samo naprijed. Njeni planovi uključuju snimanje pjesama i spotova, te izgradnju karijere. Ovo je, kako je istaknula, odskočna daska ka nečem mnogo većem.

Pred sam finale, Šejla je izjavila da želi pobijediti samo ako region smatra da ona to zaista zaslužuje, a sada je sigurna da je ovo bila zaslužena pobjeda. Ona je osjetila i negativnu stranu popularnosti koju je stekla tokom takmičenja, suočavajući se sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Ipak, podrška njenih najbližih je bila neophodna za prevazilaženje tog stresa i usvajanje pozitivnog stava.

Pobjedu planira proslaviti velikim koncertom u BiH, iako još nije odlučeno da li će to biti u Tuzli ili Sanskom Mostu. Šejla ne planira odmor nakon pobjede, već želi iskoristiti svojih pet minuta slave veoma aktivno i nastaviti s radom.

Ponosna na svoj uspjeh i najave mnogobrojnih nastupa, Šejla je zaključila razgovor za Grand s riječima zahvalnosti Bogu, sebi i svom suprugu s kojim timski radi na ostvarenju ciljeva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -