Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaTeška saobraćajna nesreća na magistralnom putu u Zenici

Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu u Zenici

U ranim jutarnjim satima danas, na magistralnom putu u Zenici dogodila se teška saobraćajna nesreća. Prema informacijama iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, sudarila su se teretno motorno vozilo “Mercedes” i VW Transporter, što je rezultiralo više povrijeđenih osoba. Svi povrijeđeni su odmah prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica radi daljnjeg medicinskog tretmana.

Nadležne policijske i hitne službe su odmah izašle na teren. Saobraćaj na ovoj dionici magistralnog puta je potpuno obustavljen, a vozači su preusmjereni na alternativne pravce. Kako bi se što brže i efikasnije izvršila evakuacija povrijeđenih lica i sprovela istraga o uzrocima nesreće, na terenu su pripadnici Službe Hitne pomoći, Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica te Policijske stanice Centar.

Saobraćajne nesreće na ovoj dionici puta nisu neobične, posebno u ranim jutarnjim satima kada je saobraćaj intenzivan. Vozači se pozivaju na oprez i poštivanje propisa kako bi se izbjegle ovakve tragedije. Nadamo se da će povrijeđene osobe imati brz oporavak i da će se ovakve situacije ubuduće izbjeći.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -