Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometMbappe će uživati u luksuznom kampu Reala

Mbappe će uživati u luksuznom kampu Reala

Francuski fudbalski superstar Kylian Mbappe se priprema za početak nove fudbalske avanture, ovog puta kao član Real Madrida. Nakon transfera iz PSG-a, očekuje se da će Mbappe postati najveća zvijezda Kraljevskog kluba, a to se već vidi po posebnom tretmanu koji mu je priređen u njihovom luksuznom kampu.

Kamp Real Madrida, smješten u Valdebebasu, sjeverno od Madrida, jedan je od najluksuznijih sportskih kompleksa na svijetu. Prostire se na preko milion kvadratnih metara i pruža sve što je potrebno za trening i oporavak vrhunskih sportista.

Jedan od najzanimljivijih detalja je soba koju je klub pripremio specijalno za Mbappea. Ova ekskluzivna prostorija ranije je pripadala legendarnom veznjaku Toniju Kroosu, koji je napustio klub ovog ljeta. Soba se ulazi skeniranjem otiska prsta, pružajući privatnost i sigurnost.

Apartman uključuje predsoblje, dnevni boravak, spavaću sobu, kupaonicu i prostran balkon s pogledom na nogometna igrališta. Ovaj luksuzni prostor omogućit će Mbappeu udobnost i opuštanje, dok će se pripremati za nove izazove u Real Madridu.

Kamp Real Madrida izgrađen je 2005. godine s investicijom od 100 miliona eura, a od tada je neprestano nadograđivan kako bi pratio najnovije tehnološke trendove i zadovoljio visoke standarde sportskih elitnih klubova.

Transfer Kyliana Mbappea u Real Madrid izazvao je oduševljenje navijača diljem svijeta, a njegov tretman u kampu samo dodatno pokazuje koliko je klub spreman uložiti u talent i potencijal ovog mladog fudbalskog virtuoza.

Sigurni smo da će ovaj luksuzni ambijent inspirirati Mbappea da pruži vrhunske performanse za svoj novi klub i oduševi navijače diljem svijeta.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -