Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaKeune predstavio obnovljenu Ultimate Blonde liniju: Revolucija u bojenju kose

Keune predstavio obnovljenu Ultimate Blonde liniju: Revolucija u bojenju kose

Keune Adriatic Grupa nedavno je predstavila obnovljenu Keune Ultimate Blonde liniju, što je obogatilo iskustvo frizera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. Ova linija proizvoda pruža vrhunske alate za savršeno bojenje, njegu i zaštitu kose.

Direktor Keune Adriatic Grupe, Matevž Firšt, izjavio je: “Naš cilj je postati najbolji poslovni partner frizerima i pokazati šta Keune pruža salonima kako bi obogatili svoju djelatnost.” Cilj je također bio istaknuti nedostatak kadra u frizerskoj struci te su sve škole pozvane da nagrade svoje najbolje učenike prisustvom na edukacijskom događaju.

Edukacijski event Keune Education Days obuhvatio je preko 10 nastupa različitih frizerskih akademija, kao i predavanja o prodaji i marketingu. Posjetitelji su također mogli uživati u bogatom večernjem programu. Na pozornici su nastupila renomirana imena iz frizerske struke kao što su Boris Obreški, Kanso Academia tim, Stevo Hair Academy tim i mnogi drugi.

Glavno iznenađenje ovog događaja bila je predstavljanje Keune Ultimate Blonde linije. Ova linija proizvoda donosi niz inovacija i unapređenja koja će frizerima omogućiti podizanje usluge na viši nivo. Bond Fuser tehnologija štiti strukturu kose tokom bojenja, obezbeđujući jaču i otporniju kosu. Power Blonde formula omogućava posvjetljivanje do 9 nijansi, dok su četiri nove nijanse prilagođene različitim tipovima kose i tena.

Keune Haircosmetics proizvodi su dostupni u odabranim Keune frizerskim salonima, Keune Hair Point trgovini i na webshopu. Ova brend u porodičnom vlasništvu prisutan je u preko 80 zemalja, sa sjedištem u Nizozemskoj. Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s ljubavlju i pažnjom, a njihove linije proizvoda za njegu kose osiguravaju savršene rezultate.

Keune Ultimate Blonde linija proizvoda obećava revoluciju u bojenju kose, pružajući profesionalcima alate za postizanje izvrsnih rezultata i zadovoljstvo klijenata.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -