Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzGlumica Trina Colette McGee otkrila da je trudna u 54. godini

Glumica Trina Colette McGee otkrila da je trudna u 54. godini

Glumica Trina Colette McGee iznenadila je svoje obožavatelje objavom na svom Instagram profilu, u kojoj je otkrila da je u 54. godini trudna. Objavila je fotografiju na kojoj je vidljiva njen nagli trbuščić, uz poruku u kojoj je zamolila svoje pratitelje da je blagoslove molitvama za siguran porod. Također, najavila je da će se neko vrijeme odmoriti od društvenih mreža.

Poruka je izazvala mješovite reakcije u komentarima ispod objave. Dok su se redale čestitke, bilo je i onih koji su izrazili iznenađenje zbog Trininog visokog uzrasta. Neki su se pitali “54!? Kako ti imaš 54 godine!?” i “54!? Nema šanse, ali čestitam”.

Trina Colette McGee je poznata po ulozi u seriji “Girl Meets World”, koja se prikazivala na Disney Channelu. Također, prošle godine se pojavila u filmu “Classmates” gdje je glumila lik Thalia. Film je režirala Danielle Fishel, koja je bila Trinina kolegica u seriji “Boy Meets World” gdje je utjelovila lik Topanga Lawrence.

Glumica je već majka troje djece. Ima dvoje djece s bivšim suprugom Courtlandom Davisom te jedno dijete iz prethodne veze. Sa svojim sadašnjim suprugom, glumcem i producentom Marcellom Thedfordom, je u braku već 16 godina. Upoznali su se na snimanju filma “Daylight” Sylvestera Stallonea prije 28 godina.

Očekuje se da će Trina Colette McGee uskoro postati majka po četvrti put, a njeni obožavatelji željno iščekuju vijesti o dolasku nove prinove u porodicu glumice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -