Nedjelja, 29 Septembra, 2024
HomeShowbizzJennifer Aniston privukla pažnju svojim modnim izdanjem, ali i izgledom lica

Jennifer Aniston privukla pažnju svojim modnim izdanjem, ali i izgledom lica

55-godišnja zvijezda serije “Prijatelji”, Jennifer Aniston, je na jednom događanju u Paramount Studios u Los Angelesu privukla pažnju medija svojim modnim izdanjem, ali i izgledom lica. U crvenoj haljini sa cvjetnim uzorcima, Jennifer je izgledala besprijekorno, istaknuvši svoju figuru koju je godinama njegovala. Modni izbor je bio upotpunjen otvorenim sandalama na potpeticu i lančićem s crvenim rubinom koji je krasio njezin dekolte.

Foto: Profimedia

Međutim, iako je Jennifer dobila mnogo pohvala za svoj modni izbor, njeni fanovi su na internetu komentirali njen izgled lica, tvrdeći da su plastične korekcije koje je navodno radila njenom licu dale neprirodan izgled. Nekadašnja djevojka slavnog glumca Brada Pitta se često suočava s kritikama i nagađanjima o plastičnoj kirurgiji, ali nikada nije iznijela javno svoje stavove o tome.

Jennifer Aniston, koja je i dalje vrlo aktivna u filmskoj industriji, također je poznata po svom zdravom načinu života i odličnoj fizičkoj kondiciji. Ona je i zaštitno lice mnogih brendova ljepote i ostaje jedna od najpoznatijih i najuticajnijih holivudskih glumica.

Foto: Profimedia

Iako je izgled lica jedna od tema kojom se javnost često bavi, važno je napomenuti da svatko ima pravo na svoj izbor i da je svaki oblik ljepote individualan. Jennifer Aniston sigurno ima svoje razloge za eventualne korekcije i važno je da se osjeća dobro u vlastitoj koži.

TAGOVI: Jennifer Aniston, modni izbor, izgled lica, plastične korekcije, ljepota

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -