Subota, 28 Septembra, 2024
HomeSportNogometUtakmica Bosna i Hercegovina - Engleska: Gdje je možete gledati

Utakmica Bosna i Hercegovina – Engleska: Gdje je možete gledati

Gledatelji u Bosni i Hercegovini sutra će moći uživati u uzbudljivom duelu između selekcija Bosne i Hercegovine i Engleske. Utakmicu će moći pratiti na javnom servisu BHRT, ali i putem interneta preko njihove platforme. Međutim, ova važna utakmica neće biti dostupna samo za gledatelje u BiH. Naime, fanovi BiH širom Evrope također će imati priliku da je prate na određenim TV kućama.

Nekoliko zemalja će prenositi ovaj susret, a među njima su DAZN Germany (Njemačka), Channel 4 (Velika Britanija), Diema Sport (Bugarska), L'Equipe (Francuska), Optus Sport (Austrija), Spiler1 TV (Mađarska), Sport 1 (Izrael), TV2 Sport Premium (Norveška), Viaplay (Švedska), TV2 Sport (Danska), Sport TV2 (Portugal), Sport 1 (Češka), Polsat Sport 2 (Poljska), MTV Katsomo (Finska), Digi Sport 3 (Rumunija) i DAZN Deutsch (Nizozemska). Ovo će omogućiti svim navijačima BiH u Evropi da podrže svoju selekciju i uživaju u velikom fudbalskom spektaklu.

Utakmica protiv Engleske ima poseban značaj za selekciju Bosne i Hercegovine, ali i za samog selektora Ivayla Barbareza. Englezi će ovu utakmicu iskoristiti kao pripremu za nadolazeće Evropsko prvenstvo, dok će Barbarez imati priliku da vidi u akciji nekoliko novih igrača koji su se pridružili reprezentaciji.

Prije utakmice, selekcija Bosne i Hercegovine odradila je posljednji trening na stadionu St James’ Parku u Newcastle-u, gdje će se sutra odigrati i sam susret. Utakmica je na rasporedu s početkom u 19:45 po engleskom vremenu, odnosno 20:45 po srednjoevropskom vremenu.

Budite dio ovog fudbalskog spektakla i podržite selekciju Bosne i Hercegovine u njihovoj borbi protiv Engleske!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -