Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeSportNogometCeremonija otvaranja prvenstva uveličana dolaskom kapitena Edina Džeke i direktora Emira Spahića

Ceremonija otvaranja prvenstva uveličana dolaskom kapitena Edina Džeke i direktora Emira Spahića

Ceremonija otvaranja prvenstva fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine uveličana je dolaskom kapitena “A” selekcije, Edina Džeke, i direktora našeg tima, Emira Spahića. Kapiten i direktor su prisustvovali ceremoniji koja je označila početak takmičenja.

Grupa faza takmičenja započela je danas, a trajat će do utorka. Nakon toga, od srijede do petka će se igrati nokaut faza. Utakmica za treće mjesto i veliko finale su zakazane za 8. juni.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će odigrati svoj prvi meč večeras od 20:00 sati protiv selekcije Albanije. Naš tim ima snažnu ekipu s proslavljenim nogometašima kao što su Senijad Ibričić, Zajko Zeba, Samir Bekrić, Srđan Stanić, Edin Murga, Anel Dedić, Vedin Salčin, Adis Nurković i mnogi drugi.

Očekuje se da će ove zvijezde vođene kapitenom Džekom pružiti odlične performanse i donijeti uspjeh našoj reprezentaciji. Svi ljubitelji fudbala nestrpljivo iščekuju večerašnji meč i nadaju se pobjedi naše selekcije.

Pratite naš informativni portal kako biste bili u toku sa svim rezultatima, vijestima i uzbuđenjima tokom ovog prvenstva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -