Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisTelemach fondacija osvojila nagradu za društvenu odgovornost na Social Media Summitu

Telemach fondacija osvojila nagradu za društvenu odgovornost na Social Media Summitu

U organizaciji agencije Altermedia, održan je treći Social Media Summit u Sarajevu, posvećen uticaju društvenih medija na ljude i kompanije. Među brojnim kompanijama koje su predstavile svoje proizvode i usluge, posebno se istakla Telemach fondacija, osvojivši nagradu u kategoriji društvene odgovornosti.

Telemach fondacija već tri godine provodi Program regionalnih grantova širom Bosne i Hercegovine, koji podržava projekte iz oblasti obrazovanja, promocije zdravog života i zaštite prirodnih ljepota zemlje. Ove godine su odabrana 13 nova projekta, a ukupno je osigurano 170.472 KM u finansijskim sredstvima uz dodatnu stratešku razvojnu podršku.

Nagradu za društvenu odgovornost Telemach fondacija je osvojila zahvaljujući kampanji koja se bavi društvenim pitanjima, promoviše održivost i doprinosi zajednici na značajne načine. Njihov tim je kroz kreativnost i angažman na društvenim mrežama postigao sjajne rezultate u vidljivosti pozitivnih lokalnih promjena.

Hajdi Mostić, predsjednica Upravnog odbora Telemach fondacije, istakla je da su ponosni na ovu nagradu, koja potvrđuje njihovu posvećenost ostvarivanju dugoročnog pozitivnog uticaja na unapređenje kvaliteta života širom BiH. Program regionalnih grantova pruža finansijsku i mentorsku podršku neprofitnim organizacijama u manjim sredinama, uz transparentan proces odabira od strane renomiranih stručnjaka.

Telemach BH, najveći investitor u digitalizaciju zemlje, bio je generalni pokrovitelj trećeg izdanja Social Media Summita. Kompanija pruža građanima Bosne i Hercegovine pristup najvećim brzinama interneta, što omogućava korisnicima društvenih mreža kvalitetnu komunikaciju i poslovanje.

Social Media Summit je okupio najveće stručnjake iz BiH i regiona, koji su govorili o uticaju društvenih medija na ljude i kompanije. Uz predstavljanje proizvoda i usluga, kompanije su imale priliku saznati koji su to najbolji digitalni kanali za njihovo promovisanje.

Nagradom za društvenu odgovornost, Telemach fondacija ponovno je potvrdila svoju posvećenost unapređenju društvene zajednice kroz projekte koji pozitivno djeluju na živote lokalnog stanovništva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -