Subota, 28 Septembra, 2024
HomeKosarkaDallas porazio Minnesota u prvoj utakmici finala NBA lige

Dallas porazio Minnesota u prvoj utakmici finala NBA lige

Ekipa Dallass Mavericksa ostvarila je impresivnu pobjedu nad Minnesotom Timberwolvesima u prvoj utakmici finala NBA lige. Utakmica je odigrana u izvrsnoj atmosferi u Target Centru u Minneapolisu.

Već u prvoj četvrtini, Dallas je demonstrirao svoju nadmoćnost i stekao veliku prednost od 16 poena. Posebno se istakao Luka Dončić, fantastični slovenački košarkaš, koji je sam postigao 20 poena u prvoj četvrtini.

Minnesota je bila potpuno nemoćna pred ofanzivnom silom Dallassa. Zaostatak je samo rastao, a na poluvremenu rezultat je bio ogromnih 69:40 u korist Dallassa.

Ipak, Minnesota nije odustajala i pokazala je znatno bolju igru u drugom poluvremenu. Međutim, to nije bilo dovoljno za preokret. Dallas je zadržao prednost i do kraja utakmice, uspio je samo ublažiti svoje blamaže.

U ekipi Dallass Mavericksa, najbolji strijelci bili su Luka Dončić i Kyrie Irving, s po 36 poena. Dončić je također imao impresivnih 10 skokova. Kod Minnesote, najbolji igrač bio je Karl-Anthony Towns koji je postigao 28 poena i 12 skokova.

Dallas će se sada suočiti s Boston Celticsima u velikom finalu NBA lige. Prva utakmica ove serije igra se u noći sa četvrtka na petak, s početkom u 2:30 sati po našem vremenu.

Ova utakmica sigurno će biti prava poslastica za sve ljubitelje košarke i ne smijete je propustiti!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -