Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzNicole Scherzinger iznenadila fanove svojom impresivnom figurom u novom videu

Nicole Scherzinger iznenadila fanove svojom impresivnom figurom u novom videu

Pjevačica Nicole Scherzinger ponovno je privukla pažnju javnosti svojom impresivnom figurom. Na svom Instagram profilu objavila je video u kojem pleše sa svojim zaručnikom Tomom Evansom, ističući svoje zavidno plesno umijeće i trbušnjake koji izazivaju divljenje.

Uz video, Nicole je poručila svojim pratiteljima: “Izađi iz svoje glave i uživaj u trenutku! Stvori vlastite dobre vibracije.” Odmah su se nizali komentari o njenom izgledu i fizičkoj kondiciji, svi su bili složni u oduševljenju.

“Nicole ne može biti zgodnija”, “Najzgodniji par na svijetu”, “Kakvo tijelo”, napisali su jedni oduševljeni fanovi. Mnogi su istakli da jedino Nicole može tako nositi kupaće kostime.

Ali, tajna njenog izgleda nije samo u genetici. Nicole redovito vježba sa svojim zaručnikom Tomom, što ju dodatno motivira. Osim napornih treninga, pjevačica uvijek uključuje plesne pokrete u svoju fitness rutinu.

“Nikad nije dosadno trenirati s Nicole i Tomom. Oni su uvijek zabavni i uvijek daju 100 posto svoje energije treningu. Neprestano se bodre i natječu”, izjavio je Nicolein osobni trener Glenn Higgins za strane medije.

Nicole Scherzinger, bivša članica grupe Pussycat Dolls, uvijek je bila poznata po svojoj izvrsnoj formi i plesnom talentu. Njena predanost fitnessu i zdravom načinu života svakako su ključni faktori koji joj pomažu da održi impresivnu figuru.

Fanovi su oduševljeni što im Nicole pokazuje kako i u sredini zauzetog rasporeda možete pronaći vremena za vježbanje i uživati u svakom trenutku. Njen video je bio inspiracija mnogima da se uhvate u koštac s vlastitim fitness ciljevima i počnu voditi zdrav život.

Sve u svemu, Nicole Scherzinger još jednom je dokazala da je ne samo talentirana pjevačica, već i zdravstvena ikona koja zrači samopouzdanjem i motivacijom da postignete svoje najbolje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -