Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzDuško Tošić priznao slanje poruka Severini: "Htio sam da mi pjeva na...

Duško Tošić priznao slanje poruka Severini: “Htio sam da mi pjeva na jahti koju sam kupio u Turskoj”

Fudbaler Duško Tošić, suprug poznate srpske pjevačice Jelene Karleuše, nedavno je priznao da je slao poruke hrvatskoj pjevačici Severini. Ova vijest je zapalila društvene mreže i postala glavna tema u regionu.

Cijela priča započela je kada je Karleuša napala Severinu jer je podržala usvajanje rezolucije o Srebrenici. Severina joj je oštro odgovorila: “Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad” uz priložene screenshotove poruka za koje se odmah pretpostavilo da su od Tošića.

Nedugo zatim, Tošić je potvrdio ove navode za srbijanske medije. On je izjavio da je kontaktirao Severinu s namjerom da mu pjeva na jahti koju je nedavno kupio u Turskoj. Također je dodao kako su mu prijatelji iz WhatsApp grupe predložili da angažuje Severinu za ovu svrhu.

“Kupio sam jahtu koja se nalazi na Bosforu i želio sam to proslaviti. Moji prijatelji su mi predložili da nam pjeva Severina. To je bio razlog zašto sam je kontaktirao”, izjavio je Tošić za Kurir.

Jedan dio poruka koje je Severina objavila na društvenim mrežama pokazuju kratke razgovore između nje i Tošića. Iako su neki razgovori izgledali bezazleno, u jednom od njih je Tošić jasno pokazao interes za daljnjom komunikacijom izvan granica prijateljstva.

Na ove poruke, Severina je odgovorila oštrim tonom: “Mi nismo poznanici, a kamoli prijatelji. Nisam od tih i nemojte mi pisati”, te je podijelila i nekoliko poruka u kojima je Tošić pokušavao nagovoriti na kafu.

Ova vijest je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su iznenađeni ovim događajem koji je uključivao poznate osobe iz različitih zemalja. Ostaje vidjeti kako će se ova priča dalje razvijati i kakve će posljedice imati na odnose između aktera.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -