Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeCrna HronikaNesreća u blizini trolejbuske okretaljke, automobil završio na krovu

Nesreća u blizini trolejbuske okretaljke, automobil završio na krovu

U blizini trolejbuske okretaljke, tačnije u dvorištu osnovne škole na Jezeru u Sarajevu, došlo je do nesreće u kojoj je automobil završio prevrnut na krov. Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno nam je da su policijski službenici i ekipa Hitne pomoći trenutno na terenu.

Detalji o uzroku i okolnostima nesreće za sada nisu poznati. Iz MUP-a Kantona Sarajevo nisu mogli precizirati na koji način je došlo do prevrtanja automobila, niti da li je neko povrijeđen. Službenici na terenu pokušavaju utvrditi sve relevantne informacije vezane za ovaj događaj.

Nesreća koja se dogodila u blizini trolejbuske okretaljke izazvala je pažnju prolaznika i šokirala lokalnu zajednicu. Očevici navode da je automobil završio na krovu nakon što se iz nepoznatih razloga prevrnuo, ali još uvijek se čekaju zvanične informacije od nadležnih organa.

Policija je brzo reagovala i osigurala mjesto nesreće, dok su se članovi Hitne pomoći pobrinuli za eventualne povrijeđene. Sve su snage usmjerene na pružanje pomoći i utvrđivanje svih činjenica koje su dovele do ove nesreće.

Građani su upozoreni da budu oprezni prilikom vožnje i da poštuju saobraćajne propise kako bi se izbjegle slične situacije.

Pored policijskih službenika i hitnih službi, očekuje se da će ovaj događaj razotkriti detalje o uzroku nesreće i pružiti više informacija o eventualnoj povredi ili šteti na vozilu.

Obavještavamo građane da ostanu informisani putem vjerodostojnih izvora informacija, kao što su službene stranice MUP-a Kantona Sarajevo i drugih relevantnih institucija.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -