Subota, 28 Septembra, 2024
HomeRegijaSupružnici izbodeni nožem u svađi s trećom osobom, jedan uhapšen

Supružnici izbodeni nožem u svađi s trećom osobom, jedan uhapšen

Supružnici S. S. (54) i D. S. (53) su sinoć oko 23 sata izbodeni nožem u svom domu u selu Donja Jajna kod Leskovca. Prema informacijama iz leskovačke policije, jedna osoba je uhapšena zbog pokušaja teškog ubistva, piše Telegraf.

Incident je izbio nakon svađe između bračnog para i treće osobe s kojom su živjeli u istom dvorištu. Izvori navode da je svađa eskalirala i rezultirala nasilnim obračunom u kojem su supružnici izbodeni nožem.

Nakon incidenta, povrijeđeni su hitno prebačeni u leskovačku bolnicu, gdje im je pružena prva medicinska pomoć. Međutim, zbog težine povreda, kasnije su prebačeni u niški medicinski centar radi daljeg liječenja.

Leskovačka policija ubrzo je intervenirala na mjestu događaja i izvršila hapšenje jedne osobe osumnjičene za napad nožem. Osumnjičeni će biti zadržan do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Istraga o ovom događaju je u toku, a dodatne informacije o motivima svađe i detaljima incidenta još nisu dostupne.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji zahtijeva stalnu pažnju i podršku institucija. Ovaj slučaj još jednom ističe potrebu za preventivnim mjerama i pružanjem podrške žrtvama nasilja.

TAGOVI: supružnici, nož, svađa, hapšenje, nasilje u porodici, leskovac

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -