Subota, 28 Septembra, 2024
HomeShowbizzInstagram influencerka izazvala kontroverze svojom podrškom žrtvama

Instagram influencerka izazvala kontroverze svojom podrškom žrtvama

Popularna Instagram influencerka, Erna, izazvala je kontroverze svojom podrškom žrtvama. Na svom Instagram profilu je napisala: “Pravda je dostižna”, uz fotografije zastava Bosne i Hercegovine i Palestine. Međutim, ovaj potez je izazvao negativne reakcije, posebno od strane poznate ličnosti Zeljkovića.

Naime, Zeljković je javno kritikovao Ernu putem društvenih mreža. Upitao se zašto je ona toliko podržavala žrtve, s obzirom da je, kako je naveo, “do jučer pljuvala djevojke s kojima je bila u prijateljskim odnosima”. Dalje je naveo da ona “samo uzima lovu od srpskih brendova” te da se “treba stidjeti svega”. Ova izjava je izazvala dodatnu lavinu negativnih komentara, a neki su čak pozvali ljude da blokiraju i prijave Ernin profil.

Erna trenutno prima brojne uvrede od korisnika društvenih mreža iz Srbije. Mnogi ističu da ova influencerka mrzi sve što dolazi iz Srbije, osim novca koji zarađuje od saradnji sa srpskim brendovima. Ova situacija je izazvala podijeljena mišljenja među njenim pratiteljima, dok su neki odlučili podržati Zeljkovića, drugi su odlučili stati u obranu Erne.

Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i kakve će posljedice imati po Ernu i njenu karijeru influencerke.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -