Subota, 5 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeMagazinAuto IndustrijaToyota predstavila posebnu verziju Land Cruisera u znak pobjede

Toyota predstavila posebnu verziju Land Cruisera u znak pobjede

Toyota je oduševila svoje ljubitelje i pobornike terenskih vozila širom svijeta predstavljanjem posebne verzije Land Cruisera nazvane 10th Victory Edition. Ovaj model je inspirisan slavnom pobjedom marke na reliju Dakar, a dostupan je isključivo s V6 benzinskim motorom.

Specijalni paket opreme temelji se na popularnom modelu Land Cruiser 300 Black Edition, a već je dostupan na tržištu UAE. Dok su crna rešetka hladnjaka, zaštita podvozja i blatarice zadržani iz Black Edition paketa, nova verzija donosi i set crnih i sivih naljepnica koje ukrašavaju profil vozila i protežu se na stražnji branik, odašavajući počast dugoj tradiciji Land Cruisera u motosportu.

Karakteristične su crne 18-inčne felge sa gumama dimenzija 285/60R18, dok se pažljivijim pogledom mogu primijetiti i crveni priključci za vuču na prednjem dijelu vozila. Ovi detalji čine da se Land Cruiser 10th Victory Edition izdvaja svojom sportskom i moćnom pojavom.

Iako je ova posebna verzija bazirana na modelu Land Cruiser 300 Black Edition, neki ljubitelji terenskih vozila smatraju da bi bilo prikladnije da je bazirana na Land Cruiseru GR Sport. GR Sport verzija Land Cruisera nedavno je donijela Toyoti još jednu pobjedu na reliju Dakar, a karakteriše je robusniji body kit i sofisticirana podešavanja ovjesa.

Toyota Land Cruiser 10th Victory Edition predstavlja pravo uživanje za sve ljubitelje terenskih vozila koji žele istaknuti svoju povezanost s posebnom pobjedom marke. Ova posebna verzija pruža spoj izdržljivosti, snage i sportskog stila, čime se ističe u masi.

Budite sigurni da ćete privući poglede svuda gdje se pojavite sa svojim Land Cruiserom 10th Victory Edition. Sada je pravo vrijeme da se pridružite Toyotinoj pobjedničkoj ekspediciji i osjetite snagu legendarne marke na vlastitim terenskim avanturama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -