Nedjelja, 6 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzAmra Džeko otvoreno o svom životu: Suprug mi je najveća podrška

Amra Džeko otvoreno o svom životu: Suprug mi je najveća podrška

U sutrašnjem izdanju “Avaza” možete pročitati ekskluzivni intervju s poznatom manekenkom i poslovnom ženom Amrom Džeko. Ova atraktivna Sarajka, koja je ostvarila značajan uspjeh u svijetu modelinga i biznisa, otkrila nam je mnoge zanimljivosti o svom poslovnom i privatnom životu.

U intervjuu, Amra je otvoreno govorila o svojim počecima u modelingu i izazovima s kojima se susretala na putu ka vrhu. Također nam je otkrila da joj je suprug, poznati nogometaš Edin Džeko, najveća podrška u njenom životu i karijeri.

“Edin je uvijek bio tu za mene. Bez njegove podrške, ne bih uspjela postići sve što sam do sada postigla. On je moja najveća inspiracija i oslonac”, rekla je Amra u intervjuu.

Pored razgovora o profesionalnom životu, Amra je također govorila o svojim snovima i planovima za budućnost. Ona nam je otkrila kako žarko želi vratiti se u rodni Sarajevo i kako provesti više vremena sa svojom porodicom i prijateljima.

“Moje srce uvijek pripada Sarajevu. Snažno osjećam vezu sa ovim gradom i nadam se da ćemo se jednog dana vratiti. To bi bio ostvarenje mog najvećeg sna”, izjavila je Amra.

Za sve ljubitelje mode i lifestylea, intervju s Amrom Džeko je nezaobilazno štivo. Uz svoju ljepotu i eleganciju, Amra nam je pružila uvid u svijet glamura i izazova s kojima se suočava.

Preuzmite svoj primjerak “Dnevnog avaza” na svim trafikama širom Bosne i Hercegovine i pročitajte ove i mnoge druge zanimljive priče.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -